Ανάρτηση ενημέρωσης επεξεργασίας στα πλαίσια των απαιτήσεων του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων
H επιχείρηση Πολιουδάκη Χρυσούλα Διαμάντα κ ΣΙΑ ΕΕ (με τον διακριτικό τίτλο Building Management) δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας και των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα. Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που βρίσκονται στα έντυπα που υποβάλλετε στην επιχείρηση μας μόνο για τον σκοπό τον οποία αφορούν και δεν προβαίνει σε επεξεργασία αυτών για άλλους σκοπούς. Για τον σκοπό της ενημέρωσής σας για νέες υπηρεσίες μας σας ζητείται διακριτή συναίνεση.

Τα παραπάνω δεδομένα τηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο.

Η επιχείρηση δεν διαβιβάζει ή δημοσιοποιεί προσωπικά στοιχεία σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, με εξαίρεση φορολογικές ή άλλες αρμόδιες δημόσιες αρχές, όταν αυτό απαιτείται από τον νόμο. Επιπλέον, δύναται να προβεί στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε συνεργάτες ή άλλες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε όταν αυτό είναι απαραίτητο για την άσκηση των δραστηριοτήτων μας στο πλαίσιο της παροχής των υπηρεσιών μας προς εσάς. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι εξωτερικοί μας συνεργάτες δεσμεύονται με υποχρέωση υιοθέτησης όλων των απαραίτητων τεχνικών μέτρων, τήρησης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.

Δεν διαβιβάζονται προσωπικά δεδομένα σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η επιχείρηση δεν υιοθετεί μεθόδους αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

Πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα έχουν μόνο οι ειδικά εξουσιοδοτημένοι για αυτό αρμόδιοι υπάλληλοι της επιχείρησής μας, οι οποίοι κατά την άσκηση των καθηκόντων τους δεσμεύονται από υποχρέωση εμπιστευτικότητας. Η επιχείρηση, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή επεξεργασία των δεδομένων σας.

Σε σχέση με την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε όλα τα δικαιώματα που προβλέπονται στο Κεφάλαιο ΙΙΙ του ΓΚΠΔ και ειδικότερα τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και εναντίωσης, εφόσον πληρούνται οι αντίστοιχες προϋποθέσεις του ΓΚΠΔ. Τα ως άνω δικαιώματά σας μπορείτε να τα ασκείτε υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στο τηλέφωνο 2831026670  ή  στο email dpo@buildingmanagement.gr   ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση:  Κωνσταντινουπόλεως 18 & Πορτάλιου, Ρέθυμνο.  Επίσης έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα εφόσον θεωρείτε ότι προσβάλλονται τα δικαιώματά σας δυνάμει του ΓΚΠΔ.
Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την Πολιτική Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην ιστοσελίδα μας www.buildingmanagement.gr